Bling Bling

IMG_3827.JPG

Man skal aldrig gå ned på Bling!  jeg er vild med rigtige sten og krystaller og stiler efter, at købe det i stedet for akryl og plastik til mine mange projekter.

Jeg er altid på udkig på loppemarkeder og genbrugs butikker, efter gamle smykker og små finurlige nips.

smykkerne må gerne være i stykker, da jeg alligevel ofte skiller dem ad , for at få de små sten.

Som jeg skrev i mit sidste indlæg,  så modtager jeg også mange smykker fra England.

Jeg bruger altid stenene og krystallerne til mine projekter, det er de små detaljer der tæller, ligemeget om det er kort, æsker eller andre projekter jeg laver. Det er vigtigt for mig, at de ting jeg laver er i orden og at hver lille sten eller krystal der er sat og brugt, kommer lige fra mit kreative hjerte.

Jeg har efterhånden fået samlet lidt, men de er også hurtigt brugt igen på mine projekter.

IMG_3830.JPG IMG_3831.JPG

Jeg laver en del forskellige stilarter, bla Shabby chic som er en romantisk,vintage og masser af blonde stil og dertil høre selvfølgelig sten,krystaller og gamle smykker.

IMG_3833.JPG IMG_3829.JPG

IMG_3840.jpg IMG_3837.JPG

Der er ikke noget mere tilfredsstillende, end at sætte prikken over i ét med en køn sten, næsten alle mine kort jeg laver, er der påsat mindst en lille sten eller krystal.

IMG_3836.JPG IMG_3849.JPG

De store sten, bruger jeg til lidt større projekter som f.eks ornamenter der skal hænge på juletræet eller som pynt i stuen. Det kunne også være i  blomster hvor der skal en stor sten i midten af blomsten, eller rækker af sten/krystaller på store æsker som jeg laver en del af og som i nok skal få set på et tidspunkt.

IMG_3846.jpg             IMG_3844.jpg

Jeg laver også Altered craft som er ` at lave liv i gamle ting, at kreerer et stykke kunst ved at tilfører sjove små pynte ting, forskellige  elementer som f.eks kunne være en  top hat som man tilførte fjer, tandhjul, sten,krystaller osv, altså at lave et kunststykke ud af forskellige ting.

Eller en gammel baby sko, som man pyntede med det man nu synes skulle på den.

Mulighederne er mange og det er sjovt at lave, jeg slutter indlægget af med en Alteredt ting, en tophat med blonder, Swarovski sten, perler, tandhjul,fjer, sommerfugle og blomster.

DSC_0245.jpg

 

 

 

ENJOY

 

En mening om “Bling Bling

  1. Pingback: Tags – GingerCrafter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s