Paper Bags

Dagen i dag, hart været en blandet landhandel mht vejret, så da hverken vejret eller jeg kunne beslutte hvad det blev til, så smuttede jeg i Krea Huset  i haven og fik lavet nogle Paper bags og besluttede at være med i udfordringen på Create and Inspire.

Jeg havde nogle gamle brune poser liggende og de er perfekte til dette projekt.

Parpiret er en gave far min datter, da hun var i Berlin og jeg lovede mig selv igår, at bruge alt det forskellige papir jeg har de næste par uger, så jeg for brugt lidt forskelligt i stedet for det samme design  hele tiden.

Hvor finder man meget, når man rydder op, mine kage servietter er kommet i brug igen.

 

IMG_5451

Jeg er vild med Guld, guldpapir,Guldfarve,Guld Bling og i det hele taget `Embellishments`   i Guld .

Jeg har brugt stempel,embossing pulver,Dies,punch og bånd på projektet og det har i den grad været skønt, at bruge flere forskellige værktøj og tilbehør.

Stemplerne er fra JustRite.

Stenene -Bling Bling – er fra Fiona.

IMG_5472

Poserne bliver helt sikkert brugt i weekenden til lidt små gaver til min datter og svigersøn.

Enjoy……

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s