Små poser tags

Jeg vandt udfordringen hos Craft your passion  og er meget heldig og priviligeret at jeg har vundet så mange forskellige udfordringer i år, når der er så mange dygtige forskellige Crafter rundt omkring i verden.

Der bliver desværre langt imellem mine  blog indlæg fremover , da jeg skal indlægges i 2 mdr. og kun må komme hjem på orlov i weekenderne.

Jeg har været ramt af kræft og fik 27 strålebehandlinger og det har desværre givet mig så store stråleskader flere steder i kroppen så jeg er meget besværet og har mange smerter, men ikke desto mindre er jeg blevet tilbudt en behandling, som muligvis kan hjælpe mig, hvilket jeg er taknemmelig for.

Jeg er så heldig at have fået tilbudt behandling på Rigshospitalet for mine smerter og skal igennem et forløb i et Trykkammer ( som nogle af jer måske har set i tv, i forbindelse med Knæk cancer 2016 ) 2 timer om dagen i 8 uger.

Det bliver hårdt at være hjemmefra i så lang tid, men dejligt hvis de kan hjælpe mig.

Jeg tager selvfølgelig hele min scrap kuffert med ( håber jeg kan begrænse mig) og skal da i den grad lave lidt ind imellem og vil prøve at blogge lidt fra Rigshospitalet 🙂

Jeg vil selvfølgelig stadigvæk være på bloggen og i de forskellige grupper jeg er i på facebook,måske endog mere end før.

Nok om det!

Så fik jeg lavet 3 cellofan poser med små tags/ Til og Fra kort i og de skal bruges til når jeg skal på kaffe rundt ved veninderne.

img_7442

Lidt juleposer i sneen.img_7444

pose 1

img_7447

Enkelte og nemme og et hyggeligt projekt.

Rudolf er en punch og det er så dejligt nemt i stedet for at bruge skæremaskinen, selvom jeg også holder meget af den, men nogen gange skal det bare være nemt.

img_7449

Alle de små tags er også lavet fra mine punch og lag på lag.

img_7453

Stjernerne er også fra punch og jeg har brugt et hårdt hvidt karton og sprayet glimmer på.

Pose 2

img_7455

Guld og blå er smukt og giver et lidt frosty look, hvilket passer perfekt til vores årstid og særlig i dag.

img_7459

Alle de små tags, er stemplet med forskellige stempler og så har jeg selv tegnet lidt på det, prikker streger,sløjfer,stjerner,blomster osv for, at få det til at fylde.

img_7460

X mas , er guld bogstaver jeg har haft liggende i flere år,men aldrig fået dem brugt, men nu skulle de have deres tid.

img_7458

Sugerør med guldsnor på guldranke og guldkugler…. mere guld bliver det ikke 🙂

Pose 3

img_7462

Rosa kan vi ikke undgå, da vi pt på facebook har haft mange der laver juleting i Rosa og det er bare en skøn farve til jul.

img_7469

Små juleroser som detaljer og se bare den rigtige is fra haven i baggrunden og dråben på bladet, hvor er vores vinter altså bare smuk og skøn.

img_7445

Tak fordi i tog jer tid til at kigge ind 🙂

ENJOY……

                                                                                                                                IMG_7446.jpg

3 meninger om “Små poser tags

 1. Hold da op en historie der gemmer sig bag dig og din skønne blog.
  Dejligt at høre, at du – trods alt – er en af de heldige, der er kommet gennem din kræftsygdom. Men desværre, som en del andre, med div bivirkninger.
  Jeg håber inderligt, du kan blive hjulpet på RH. Det lyder som en langvarig og træls omgang at se frem til. Men hvis det letter din hverdag bagefter, er det jo det værd.

  Smukke og meget dekorative små tags du har lavet. Og totalt gennemførte.

  Held og lykke med din behandling. Jeg følger jo med fra sidelinjen som sædvanlig, og får af og til lagt en kommentar.
  “I gamle dage”……….. for 4-5 år siden, før det hele endte på Facebook, var vi mange der bloggede meget jævnligt. Ikke kun om scrap, men også hverdagsting. Vi skrev om hunde, katte, børn, mænd og hvad der skete hos os hver især. På den måde, har jeg lært utallige scrappere at kende på en ret privat måde. Flere blogvenskaber er endt i rigtige venskaber der inkluderer hele familien. Med besøg på tværs af landet og med personlige hilsener til mærkedage og telefonsamtaler. Vi har fulgt hinanden gennem både sygdomme, dødsfald og fester. De ting opstår vist ikke på Facebook. Det tog en masse tid at skrive på bloggene, men det gjorde også, at vi investerede tid og energi i hinanden. Derfor kender vi hinanden på en helt anden måde end de flygtige likes, vi lægger på Facebook.
  Jeg er glad for at vide en smule mere om dig nu. Du er jo et helt menneske…..og ikke kun scrapper.
  (Hvis du går tilbage i min blog og læser skal du lige vide, at ca halvdelen af indlæggene er slettet. De mest private indlæg har jeg fjernet efterfølgende)
  Knus fra Annette

  1. Hej Anette
   Tak for din skønne kommentar her på bloggen,jeg nød i den grad at komme fra behandling og have lidt at læse😀
   Du har helt ret,hvis dette letter min hverdag,så er 2 mdr. Ingen ting i forhold til resten af mit liv,sådan ser jeg bestemt også på det.
   Selve behandlingen er lidt værre end jeg regnede med, Puhaa hvis man lider bare lidt af klaustrofobi så skal man godt nok arbejde med at blive i trykkammeret i 1,5 time. Det er lidt skræmmende men det skal bare overståes og jeg er ikke den første eller for den sags skyld den sidste der har det sådan. Det er smertefrit så det skal jo nok gå 😀
   Jeg kan sagtens følge dig mht at Facebook giver en afstand til personlige blogge,nu må man ikke misforstå mig, for jeg er skam glad for Facebook og har også derigennem fået venskaber, men bloggen i gamle dage som du siger var nok lidt anderledes. I dag deler man det man vil på Facebook og beskeder og kommentare er ikke så uddybelige som på en blog. Til gengæld er Facebook et super fint sted til at få et hurtigt råd,ide nu og her, ikke så meget snak ,men hurtig besked.

   Jeg skal da lige ind og kigge din blog igennem når jeg har fået lidt aftensmad,så er der lidt ro og kan hygge mig med det..

   Knus fra Rikke

 2. Annette

  Har læst dit fine svar. Dejligt at du også har lidt “underholdning” til de mange timer mellem behandlingerne. Jeg kender slet ikke den behandling du omtaler. Der sker så meget nyt indenfor faget. (Er pens. sygeplejerske) Heldigvis.
  Håber du kan hygge dig med at læse på min blog. Selv om den sikkert virker lidt usammenhængende, efter jeg har slettet en masse indlæg. Men løs uforpligtende læsning er måske sundt for dig lige nu.
  Fortsat god bedring. Jeg forstår helt og aldeles hvad du mener med claustrofobi. Mon ikke du senere i livet vil være kureret mod det ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s