Opbevaring til Memory keepers

Jeg har alle memory keepers punch board og dertil hører mange brugsanvisninger med til de respektive boards.

Jeg ville lave en stor konvolut i pap til alle de brugsanvisninger som jeg har, så jeg kan holde lidt styr på det.

fullsizeoutput_1e01

Det blev mit resultat. En stor konvolut med mål 8″ x 10 ” den er temmelig stor, men der er også mange papirer der skal ned i den.

fullsizeoutput_1e04

Jeg har brugt mint  og jord farver til mit projekt. De fungerer godt sammen og med lidt guld og hvidt, så bliver det lidt henad  vintage stilen.

fullsizeoutput_1e24

Blomsten har jeg lavet flere gange før og jeg er så glad for det stof jeg har fået til det (mol) .

Jeg kan desværre ikke drive det op nogle steder mere, altså det gamle mol ( er klar over der findes nyt mol), men jeg har en del meter og dem bruger jeg forsigtigt.

` Diamanter ` og i det hele taget sten og perler , løfter  projektet. Brug din fantasi og find de skjulte steder på dit projekt og brug forskellige materialer til at løfte og sætte prikken over iét .

Du skal ikke nøjes, det ses på dine projekter. Sørg for at du stempler ordentligt, at sværten ikke er gammel og klumpet, eller aftrykket ikke er helt sværtet til, det ses  rigtigt meget og får ens projekt til at se sjusket ud. Husk at skjule dine lim rester, hvis jeg ikke får det gjort, så er det det eneste jeg spotter hele tiden.

Ting tager tid, men brug tiden på at færdiggøre det helt.

Når alt det er sagt, så vælger jeg nogle gange også den nemme løsning, men efter et stykke tid, så fortryder jeg, at jeg ikke færdiggjorde mit projekt ordentligt og så udvikler jeg mig ikke. Derfor er det vigtigt for mig, at prøve at gøre mit ypperste, også jeg laver noget L… indimellem.

fullsizeoutput_1e0a

Jeg er vild med dette look.

fullsizeoutput_1e10

Konvolutten er stor , men papirene er lange ( nogle af dem)

fullsizeoutput_1e16

Flappen som skal lukke konvolutten inden i .

fullsizeoutput_1e1b

Jeg har brugt denne lukning, da den fungere bedst til dette her.

fullsizeoutput_1e1e

Bag på konvolutten.

fullsizeoutput_1e07

Nu går der en lille uges tid før i hører fra mig igen. Jeg skal til kbh igen og blogger ikke før næste weekend.

Jeg skal en tur over til min datter,svigersøn og barnebarn og selvfølgelig min gamle mor.

Jeg prøver at komme til kbh ca en gang om ugen for at skabe en god  kontakt til Maximillian (barnebarn) som jeg gerne vil have, så længe han er så lille. Det er så vigtigt for mig, at få et godt og kærligt forhold til ham, så må jeg tage lidt ekstra ture ind i mellem for at se dem. Jeg er i den grad også heldig, at de unge er glade for at have os ovre og at de også synes det er vigtigt at vi får en god kontakt til barnebarnet. Min datter Facetimer ja nogle gange flere gang om dagen til os, så vi rigtig kan følge med i hans udvikling og vi kan snakke med ham. Vi er i den grad heldige 🙂 

ENJOY ………

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s