Hængende Påskepynt 2

Så fik jeg det sidste påskeæg færdig og godt for det, for det har været et stort projekt, eller langsomt.

Selvfølgelig har det været sjovt at lave, men jeg fortrød lidt i går,at jeg ikke færdiggjorde det andet også. Men ting tager tid og og i dette tilfælde lang tid 🙂

Jeg er så kritisk når jeg laver mine projekter, at de ofte bliver lavet om eller slet ikke kommer videre på min blog. Måske jeg skulle give mig ud i, at lave enkelte kort med stempler på,for at konkurrerer lidt med min tålmodighed. Mit problem er at jeg ønsker mange detaljer og som jeg skrev i det forrige blog indlæg, at kunne gå på opdagelse i projekter, det er kunst for mig. Til gengæld, så er jeg vild med de enkelte kort, men har svært ved at konkretiserer mig og ender altid op med et fyldt kort alligevel. Eller jeg har brug for at udtrykke mig på mine projekter i lag,rum og linjer og det er ikke optimalt for mig ,på de enkelte kort. Men ikke desto mindre ville jeg sikkert lærer en masse af det.

Påskeæg 2

fullsizeoutput_21db

Jeg har brugt milde farver til min påskeæg, for at få Shabby chic stilen.

fullsizeoutput_21f6

fullsizeoutput_2204

Malingen der er sprøjtet tilfældigt på,passer perfekt ind på ægget.

fullsizeoutput_21fd

fullsizeoutput_21d6

Den store sten i midten af blomsten gør ægget elegant og bare lidt mere end et alm æg.

fullsizeoutput_21e2

Jeg er vild med Bling Bling til mine projekter og der er som oftest sten på mine projekter.

Det giver bare prikken over ièt og det er jo det det hele handler om.

fullsizeoutput_21ec

ENJOY

4 meninger om “Hængende Påskepynt 2

 1. Det er virkelig et smukt æg og lækkert pyntet. Overlækkert !
  I “gamle dage” inden Facebook overtog alle scrapperes kommunikation, var vi mange der jævnligt udfordrede hinanden på bloggene. Vi kom virkelig på arbejde nogen gange. Og kom ud af vores komfortzoner.
  Du kunne jo begynde med at lave CAS kort, og udfordre dig selv med at måtte bruge 2 slags papir. 1 stk i kortets str og 1 stk i halv størrelse. Og så 3 stk pynt. Og evt et tekststempeler. Intet mere.
  Der er jo også udfordringsblogge med givne emner eller skitser.
  Jeg var egentlig slet ikke kortmager, men lavede layouts og minialbum. OSH og Cancerkort fik mig igang med kortene, og nu er jeg endt med kun det ! Og stort service 3 typer.
  1. De mere pyntede til at sende til andre scrappere, eller til andre der sætter pris på fede blomster og meget pynt og glimmer.
  2. Kort til kortkassen….som venner og bekendte kan bruge af. Let pyntede.
  3. Kort til at donere til ovenst. gode formål. Især OSH kort må ikke fylde for meget, ingen glimmer og ingen tykke blomster.

  Det var bare lige et input til at prøve at lave noget lettere/hurtigere ting som afveksling……
  Måske kan du få lidt nye ideer.

  1. Hej Anette.
   Tak for gode råd , dem vil jeg helt sikkert tage til mig.
   Problemet er, at jeg ikke synes det er nok for mig, da jeg udtrykker mig meget igennem min hobby. Hvis jeg kun må bruge bestemt stykke papir og pynt ,så begrænser jeg min kreativitet. Jeg har lavet nogle ind i mellem, da jeg ofte har Swap med nogle scrap veninder fra USA og det har selvfølgelig været en udfordring men sjovt.
   Men når alt det så er sagt, så tror jeg faktisk jeg vil tage udfordringen op og lave et par enkelte kort, hvem ved måske bliver jeg vild med det også 😀

 2. Jytte

  Toplækkert påskeæg!! Wauw … super lækre detaljer og skønne farver!!

  Jeg overvejer lige nu om jeg skal begynde på et påskeæg eller om der skal CAS på arbejdsbordet. Selvom jeg også er meget “pyntesyg”, så elsker jeg at slå over i CAS i perioder. Har et hav af lækre stempler, som fortjener at blive brugt 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s